En kall promenad vid vattnet | Familjen Holmlund Khamlichi
Stina Holmlund

Familjen Holmlund Khamlichi

Annons

En kall promenad vid vattnet

Idag efter jobbet tog vi en mysig men kall promenad ner till stranden, för att mata ankorna, men tror ni att det fanns några ankor där?! Men det var så härligt att få andas in lite frisk luft. Barnen älskade att springa på stranden, men Adam fick vi passa hela tiden, då han mer än gärna ville springa rakt ner i vattnet…så typiskt Adam, han verkligen ÄLSKAR vatten!
Väl hemma igen blev det mys med popcorn och choklad framför Superhjältarna, perfekt lördag!  Nu sover barnen sedan ett par timmar tillbaka och det börjar bli dags för mig att krypa ner i sängen, imorgon står det jobb hela dagen på schemat…

Missa inte vloggen från idag som kommer upp här imorgon ❤️

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Stina Holmlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats